Sari la conținut

Sub-total:

0
politica-de-retur

Politica de retur

Preparatele culinare prezentate pe website sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi fată de imagini. Casa Romașcană poate publica pe website produse/promoții practicate de către aceasta într-un anumit interval de timp și în limita stocului disponibil.
Astfel, Casa Romașcană își asumă dreptul de a nu onora anumite comenzi, în cazul în care produsele respective nu mai fac parte din oferta curentă. În cazul în care un produs comandat de către utilizator/cumpărător nu poate fi livrat de către Casa Romașcană, acesta din urmă va informa clientul asupra acestui fapt și va returna în contul clientului contravaloarea comenzii.

Casa Romașcană raspunde pentru rezolvarea reclamațiilor sau problemelor sesizate de clienți în legătură cu calitatea produselor, cu livrarea acestora sau în legătură cu orice alte aspecte legate de prepararea, vânzarea și livrarea produselor, după preluarea comenzii transmise prin intermediul platformelor online. În cazul în care, în urma verificării, se dovedește că produsele nu respectă cerințele menționate de către client în formularul de comandă, produsele se înlocuiesc. Conform art. 16 din O.U.G. nr. 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de returnare:

  • produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
  • produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
  • produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator;
  • produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

Comandă telefonic la
0730 617 748

0